Alla inlägg under juni 2012

Av minatavlor - 20 juni 2012 19:45

Har precis gjort klart en ny tavla till utställningen på fredag, en i grunden svart tavla som jag duttade lite vitt ocg silver på. Sen mätte jag ut med linjal och och ritade ut streck med en blyerts penna. Det var dock inte så smart för blyertsen försvann inte så jag fick försiktigt måla över det. Sen duttade jag bara på vit färg på schablonen med en stöpelsvamp.

     


Håller även på med en till tavla, en likadan som den jag gjort visitkorten av. Och så ska jag imorgon rita en fågel som jag tänkte rama in :)

Av minatavlor - 18 juni 2012 11:41

Yeeey, igår bestämmdes det att jag ska få ställa ut några av mina tavlor på klingstagården på midsommar :) så nu i veckan blir det att måla måla måla. Det ska bli så himla kul så det lär ju bli lite fler tavlor här på bloggen i veckan =D

Av minatavlor - 16 juni 2012 12:37

I dag har jag ägnat mig åt en ny tavla, en i 2 delar. Jag har köpt trialngel tavlor som jag tänkte att det kan vara coolt att sätt att sätta ihop två stycken med 1,5 cm i mellan. jag har bara målat lite svart i botten med lite silver och rosa sen gjorde jag tre stycken hjärtan. En i mitt på kanten av tavlorna så att man skulle se att dom sitter ihop.

 

( en lite suddig bild, sen har jag satt två karton bitar på baksidan medans jag målar så at måttet skulle hålla sig, dom tar man sedan bort när man hänger upp dem.)  

Av minatavlor - 15 juni 2012 23:00

Istället för snäck tavlan jag gav upp med så ägnade jag gårdagen och denna dag till ett nytt alster. Det här gången en ballerina. Jag började med en vanlig svart bakgrund sen testade jag en av mina nya färger jag köpt, en guldig akryl färg, panduro acrylic. Som jag målade ut försiktigt med en kartong bit så att det inte skulle se målat ut. Sen har jag målat en ballerina i rosa och vitt ovanpå. Och som strössel på det så strödde jag över lite glitter. Resultatet blev jag toppen nöjd med :)

   


Av minatavlor - 14 juni 2012 18:51

Nu har jag ju hållit på med snäck tavlan ett bra tag och jag trodde att d et skulle bli ett av mina favorit tavlor men planerna har kraschat lite... Det gick snett redan från början när jag satte dit snäckorna för jag råkade göra en liten liten fläck av superlim mitt på tavlan men när man satte den mot en vägg blev den tio gånger större. Så då var det bara att göra ett nytt lager med sand. men det blev liksom inte jämt så gjorde ännu ett till lager men lyckades inte nu heller så nu ger jag faktiskt upp... men jag är nöjd över mitt försök ändå för nu har jag ju testat och vet att det inte är någon höjdare. Men istället började jag på en ny tavla idag. Ni får se sedan :)

Av minatavlor - 12 juni 2012 21:45

Har hållt på men snäcktavlan idag, har inte gått precis som planerat... råkade hålla lim på tavlan så att det blev en fläck på sanden :( så nu är det brar att börja om med ett nytt lager med sand så det fick bli en sväng på kvällsningen att hämta mera sand. Har i allafall börjat lite med det men ska försöka hinna göra klar den i morgon. Är faktisgt inte så nöjd det här gången hur det ser ut än så länge men får se hur slutresultatet blir.


Har även hunnit gjort nya visitkort under mina 2 dagars sommarlov.

 

Vad tycks??? Är faktisgt välldigt nöjd. Tavlan i bakgrunden fick jag på en beställning för nån månad sen och sålde den. Idéen på att göra ett orange hjärta var jag först välldigt osäker på men resultatet blev oslagbart, älskar värkligen kombinationerna mellan guldfärg i bakgrunden och det oranga hjärtat och sen så hade jag ju ett guld färjat glitter så det blev ju perfekt.

Av minatavlor - 10 juni 2012 23:08

Hej!! Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag nu men det har avrit så mycket med skolan att jag inte haft tid att måla någonting. Men det ska bli ndringar på det nu och jag började idag. Jag hade tråkigt och städade och så hittade jag massa gamla snäckor jag plockat i grekland. Jag fick en galen idé att måla snäckornna vita och sedan limma fast dom på en tavla. Jga har bara hunnit måla dom lite slitet vita och plaserat dom som jag vill ha dom. Men jag har ett litet problem.... jag vet inte hur jag ska ha bakgrunden men funderar på att måla vitt coh strö över sand så att det fastnar och sedan limma på snäckorna. Vad tycker ni?? Resultatet kommer iaf i morgon :)

   

Presentation


Hej! kul att just du tittade in. Min blogg handlar om mina intressen, att fota, måla och rita.

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Om mig

Hej!! jag heter sandra och älskar att måla, rita och pyssla.

Nu tänkte jag att fler kan få ta glädje av mina tavlor  

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Ovido - Quiz & Flashcards